HABERLER

Haberler

Mobil kazan dairesi: ‘Mimsan MKD serisi’

13.02.2024

Müşteri memnuniyetini tüm süreçlerinin merkezine alan Mimsan, MKD serisi mobil sıcak su kazanları ile şantiyelerde ve ısınmaya ihtiyaç duyan; ancak sistem kurulumu mümkün olmayan mekânlarda pratik ve konforlu çözümler sunuyor.

Kışın şantiyeleri ve ısınmaya ihtiyaç duyan, ancak sistem kurulumu mümkün olmayan mekânları ısıtmak zordur. Mimsan, MKD serisi mobil sıcak su kazanları ile müşterilerinin bu sorununa; pratik, hızlı ve verimli bir çözüm sunuyor. Üstelik yalnızca mekânların ısıtma sorununu çözmüyor, aynı zamanda sıcak su ihtiyacını da karşılıyor. 

Isıtma sorununa mobil çözüm
Mimsan AR-GE mühendisleri tarafından yerleşkenin bulunduğu iklim şartlarına ve ihtiyaca uygun olarak geliştirilen “mobil sıcak su kazanları”, taşınabilir yapısı sayesinde farklı yerlere kolaylıkla transfer edilebiliyor. Kurulumu ise kısa sürede yapılıyor.

Isı kaybı yaşanmıyor
Bir konteyner görünümünde olan mobil kazan daireleri, ısı izolasyonlu sandviç paneller kullanılarak geliştiriliyor. Böylece sistemde, ısı kayıplarından kaynaklı bir enerji maliyeti oluşmuyor. 

Montaj ve bakım kolaylığı
Mobil sıcak su kazanları, bağlantı ve kurulum için gerekli olan tüm yardımcı ve ana elemanlara sahip olarak üretiliyor. Ayrıca konteynerin açılabilir ön kapağı, bakım ve arıza hallerinde hızlı ve kolay müdahale imkânı sunuyor.

Mobil sıcak su kazanları, 29 kW – 1000 kW arasındaki geniş kapasite seçenekleri, sıvı ve katı yakıt alternatifleriyle farklı ısıtma ihtiyaçlarını karşılıyor.